Menu
Punten

Foodtruck Festivals zijn een uitgelezen kans om potentiële klanten te bereiken en ze laten proeven van jouw nieuwste foodsharing gerechtjes. De bezoekers smullen, ruiken, en ontdekken allerlei soorten invloeden van over de hele wereld. Een droom voor elke cateraar en traiteur!

Ideaal om je nieuwe gerechten uit te testen

Ideaal om je nieuwe gerechten uit te testen

Tijdens een Foodtruck Festival kun je pas echt je culinaire grenzen aftasten. Het is dé manier om nieuwe ideeën op het grote publiek los te laten. Meer nog, het is jouw kans om nieuwe potentiële klanten te ontdekken, tot vèr buiten jouw normale actieradius. Kortom, deelnemen aan zo’n Foodtruck Festival kan misschien wel de saus zijn die je omzet nog rijker maakt.

Pak ze in met wraps!

Pak ze in met wraps!

Wraps zijn een echte rage op dit moment. En het hoeft helemaal niet Zuid-Amerikaans te zijn, je kan makkelijk je eigen accenten leggen. Mediterrane wraps, Aziatisch, Tex-Mex, gewoon Vlaams, ...  wat je ook maar inspireert. Wraps zijn trouwens het ideale festival eten, want je kan het makkelijk rechtstaand eten zonder morsen. Perfect! Zoek je nog lekkere wrap-ideeën?

Ontdek hier onze suggesties

Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu