
Ontdek de toekomst van de foodservice wereld:
Laat je inspireren door de de laatste culinaire trends, met inzichten van meer dan 1.100 chefs over de hele wereld.
Download onze lentebrochure
Download onze lentebrochure
Ontdek de toekomst van de foodservice wereld:
Smaken die ons raken:
De belangrijkste wereldwijde trends van vandaag
Onze eetgewoonten en voorkeuren veranderen continue door invloeden van cultuur, maatschappij en milieu. Voor 2025 zetten we twee inspirerende trends in de kijker voor onze Belgische chefs: Streetfood Couture en Borderless Cuisine. Deze trends vormen hét culinaire landschap van morgen!
01 / 02
Streetfood Couture
Verfijnde smaken, culturele invloeden
MET :

Scampi Saganaki in een pittige tomatensaus
door Chef Wesley Bay, Culinair Adviseur UFS België
02 / 02
Borderless Cuisine
Wereldse smaken
MET :

Bao Bun met zalm en frisse kruidensalade
door Chef Wesley Bay, Culinair Adviseur UFS België
Streetfood Couture
Borderless Cuisine
Klaar om je menu te transformeren?
Jouw gids voor een onweerstaanbaar menu
Nu je de twee nieuwe trends van het moment hebt ontdekt, is het tijd om in actie te komen en ze vandaag nog in de praktijk om te zetten!
Future Menu Trends 2025
Ervaringen
“Het Future Menus event van UFS was een indrukwekkende ervaring waar inspiratie, innovatie en gastronomie samenkwamen. De combinatie van topchefs, trendinzichten en een meeslepende show maakten het event waardevol en onvergetelijk. Ik waardeer bedrijven zoals Unilever Food Solutions die substantieel investeren in het inspireren en ondersteunen van hun klanten.”
Gert Laurijssen
Oprichter, Food Service Alliance
“Ik ben echt onder de indruk van de inzichten die UFS heeft gedeeld tijdens het Future Menus evenement. De drie sprekers, allen uitzonderlijke topchefs, hebben op inspirerende wijze de nieuwste trends gepresenteerd. Ook de selectie van aanwezigen was van het hoogste niveau. UFS toont hiermee aan dat zij de culinaire wereld door en door kennen.”
Saskia Neirinckx
Culinary PR, The Wicked
“Unilever Food Solutions heeft heel goed begrepen dat een wereldse beleving centraal moet staan bij het restaurantbezoek van de toekomst. Waarom zou de inspiratierijke en trendy manier waarop het Future Menus event werd aangepakt in wat ook wel eens de Silicon Valley of Food wordt genoemd, geen model kunnen staan voor de uitbouw van een eigen restaurantconcept? Succes gegarandeerd.”
Danny Verheyden
Journalist, Horeca Magazine
Recepten
zonder grenzen
-
Albondigas met een chutney van tomaat en noordkrieken - Varkensvlees
- Restaurants
- Hoofdgerecht
-
Bao bun met gebakken zalm en kruidenslaatje - Traiteurs / Slagers
- Vis
- Hoofdgerecht
-
Geroosterde aubergine met tomatensaus en pitabrood - Zorginstellingen
- Groenten
- Hoofdgerecht
-
Brochettes van longhaas met tomatenmarinade - Traiteurs / Slagers
- Rundsvlees
- StreetFood
-
Bunny chow met kip moambe - Restaurants
- StreetFood
- Kip
-
Calamares met courgette en tomatenvinaigrette - Traiteurs / Slagers
- StreetFood
- Vis
-
Carimanolas met krokante korst en smeuïge vleesvulling - Traiteurs / Slagers
- Varkensvlees
- StreetFood
-
Ceviche van makreel en rode garnaal - Zorginstellingen
- Vis
- StreetFood
-
Griekse souvlaki: gemarineerde varkensvleesspiesjes - Restaurants
- StreetFood
- Varkensvlees
-
Verse hummus met tomaat - Restaurants
- StreetFood
- Groenten
-
Traaggegaarde lamsschenkel in rijke tomatensaus - Bedrijfsrestaurants
- Lamsvlees
- StreetFood
Word lid van UFS!
- Receptinspiratie en praktische tips van onze UFS Chefs
- Ontvang gratis samples van onze nieuwste producten
- Spaar via jouw aankopen op de webshop voor gratis cadeaus
Heb je al een account?
Log hier in