Verras met de feestdagen:
Ontdek de nieuwste culinaire trends en bied je klanten een feest vol smaak, creativiteit en originaliteit.
Download onze eindejaarsbrochure
Download onze eindejaarsbrochure
Verras met de feestdagen:
Feestdagen zonder grenzen:
Voeding die ons raakt en inspireert
Eetgewoonten veranderen. Je klanten reizen steeds vaker en ontdekken via sociale media smaken van over de hele wereld. Tijdens de feestperiode verwachten ze die verrassende aroma’s ook op hun bord terug te vinden. Weg met het klassieke hoofdgerecht — welkom aan feestelijke menu's vol kleine gerechtjes om te kiezen, te delen en helemaal naar eigen smaak samen te stellen.
01 / 04
Culinary Roots
Trots op traditie
MET:
Vol-au-vent royal
door Chef Wesley Bay, Culinair Adviseur UFS België
02 / 04
Diner Designed
Gepersonaliseerde borden
MET:
Gyozas met boerenkool, veenbessen en portosaus
door Chef Wesley Bay, Culinair Adviseur UFS België
03 / 04
Streetfood Couture
Verfijnde smaken, culturele invloeden
MET:
Scampi Saganaki in een pittige tomatensaus
door Chef Wesley Bay, Culinair Adviseur UFS België
04 / 04
Borderless Cuisine
Wereldse smaken
MET:
Bao Bun met zalm en frisse kruidensalade
door Chef Wesley Bay, Culinair Adviseur UFS België
Culinary Roots
Diner Designed
Streetfood Couture
Borderless Cuisine
Klaar om je menu te transformeren?
Jouw gids voor een onweerstaanbaar menu
Nu je de twee nieuwe trends van het moment hebt ontdekt, is het tijd om in actie te komen en ze vandaag nog in de praktijk om te zetten!
Au fond, verandert er niets!
Nieuwe verpakking Knorr Professional Fond
Future Menu Trends 2025
Ervaringen
“Het Future Menus event van UFS was een indrukwekkende ervaring waar inspiratie, innovatie en gastronomie samenkwamen. De combinatie van topchefs, trendinzichten en een meeslepende show maakten het event waardevol en onvergetelijk. Ik waardeer bedrijven zoals Unilever Food Solutions die substantieel investeren in het inspireren en ondersteunen van hun klanten.”
Gert Laurijssen
Oprichter, Food Service Alliance
“Ik ben echt onder de indruk van de inzichten die UFS heeft gedeeld tijdens het Future Menus evenement. De drie sprekers, allen uitzonderlijke topchefs, hebben op inspirerende wijze de nieuwste trends gepresenteerd. Ook de selectie van aanwezigen was van het hoogste niveau. UFS toont hiermee aan dat zij de culinaire wereld door en door kennen.”
Saskia Neirinckx
Culinary PR, The Wicked
“Unilever Food Solutions heeft heel goed begrepen dat een wereldse beleving centraal moet staan bij het restaurantbezoek van de toekomst. Waarom zou de inspiratierijke en trendy manier waarop het Future Menus event werd aangepakt in wat ook wel eens de Silicon Valley of Food wordt genoemd, geen model kunnen staan voor de uitbouw van een eigen restaurantconcept? Succes gegarandeerd.”
Danny Verheyden
Journalist, Horeca Magazine
Recepten voor de feestdagen
zonder grenzen
-
Gelakte varkensribben met teriyakisaus - Varkensvlees
- Traiteurs / Slagers
-
Snelle Turkse pizza met rundergehakt en tomatensaus - Restaurants
- StreetFood
- Rundsvlees
-
Scampi's met 3 warme dipsauzen - Restaurants
- StreetFood
- Schaaldieren
-
Midden-Oosters stoofpotje met gehaktballen en merguez - Traiteurs / Slagers
- Rundsvlees
- StreetFood
-
Pittig Koreaans stoofpotje met kippenbouten - StreetFood
- Restaurants
- Kip
-
Tagliatelle met kip, champignons en spek - Hoofdgerecht
- Restaurants
- Kip
-
Kipstoofpotje met schorseneren en pompoen - Kip
- Hoofdgerecht
- Traiteurs / Slagers
-
Kipkroketjes met maispuree en zoetzure rode ui - Kip
- StreetFood
- Traiteurs / Slagers
-
Kipbrochette met ramen en krokante groentjes - Soep
- Traiteurs / Slagers
- Kip
-
Gyoza met boerenkool, veenbessen en portosaus - StreetFood
- Traiteurs / Slagers
- Kip
-
Vol-au-vent van Noordzeevis - StreetFood
- Restaurants
- Vis
-
Vislasagne met spinazie - Vis
- StreetFood
- Traiteurs / Slagers
-
Parmentier van Noordzeevis - Vis
- Hoofdgerecht
- Restaurants
-
Udonnoedels met gemarineerd rundvlees - Restaurants
- StreetFood
- Rundsvlees
-
Mexicaanse taco's met traag gegaard rundvlees - StreetFood
- Restaurants
- Rundsvlees
-
Kipkroketjes met maispuree en zoetzure rode ui - Kip
- StreetFood
- Traiteurs / Slagers
Word lid van UFS!
- Receptinspiratie en praktische tips van onze UFS Chefs
- Ontvang gratis samples van onze nieuwste producten
- Spaar via jouw aankopen op de webshop voor gratis cadeaus
Heb je al een account?
Log hier in