Menu
Punten

Verras met de feestdagen:

Ontdek de nieuwste culinaire trends en bied je klanten een feest vol smaak, creativiteit en originaliteit.

Download onze eindejaarsbrochure

Feestdagen zonder grenzen:

Voeding die ons raakt en inspireert

Eetgewoonten veranderen. Je klanten reizen steeds vaker en ontdekken via sociale media smaken van over de hele wereld. Tijdens de feestperiode verwachten ze die verrassende aroma’s ook op hun bord terug te vinden. Weg met het klassieke hoofdgerecht — welkom aan feestelijke menu's vol kleine gerechtjes om te kiezen, te delen en helemaal naar eigen smaak samen te stellen.

Klaar om je menu te transformeren?

Jouw gids voor een onweerstaanbaar menu

Nu je de twee nieuwe trends van het moment hebt ontdekt, is het tijd om in actie te komen en ze vandaag nog in de praktijk om te zetten!

Au fond, verandert er niets!

Nieuwe verpakking Knorr Professional Fond

Future Menu Trends 2025

Ervaringen

Recepten voor de feestdagen

zonder grenzen

Sharing is caring

Gepersonaliseerde borden

Het vaste menu wordt minder populair. Steeds meer klanten geven de voorkeur aan zelf keuzes maken uit kleinere gerechtjes om te delen. Zo kan elke gast aan tafel zijn of haar culinaire ervaring persoonlijk samenstellen.

Ontdek de recepten om te delen
future-menus-vol3
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu