Eindejaar
Aftellen naar 2023 : Eindeloos variëren in 1-2-3
Een barbecue met de buren, een diner met het gezin of liever een kaasfondue met vrienden? De feestdagen zijn geen betere reden om weer bij elkaar te komen. Heb je al een idee van wat jij dit jaar aan jouw klanten gaat aanbieden? Zoek niet verder, met onze tips en culinaire recepten kun je het beste maken van het eindejaar. Wij beloven je veel bestellingen, enthousiaste klanten en groeiend succes voor de rest van het jaar. Bied maaltijdboxen aan, combineer ze met originele menu's en verhoog je omzet met onze Food Cost Calculator.

Eindejaarsbrochure
Ontdek onze brochure voor het eindejaar. Dit jaar hebben we alles uit de kast gehaald om je exclusieve recepten en tips over hoe je jouw omzet kunt verhogen zonder toegevingen te doen, aan te bieden.

Garde d'Or sauzen
Met de Garde d'Or sauzen als basis kun je tientallen verschillende sauzen maken door ingrediënten naar jouw wens toe te voegen! Laat jouw verbeelding spreken!
Sauzen met een twist
-
Foyotsaus -
Choronsaus -
Bearnaisesaus van piccalilly -
Thaise rodecurrysaus met kokos -
Oosterse currysaus met kokos en pesto -
Franse ananas-currysaus -
Archiducsaus -
Cantharellensaus -
Stroganoffsaus -
Hacheesaus -
Auroresaus -
Diplomatensaus -
Wittewijnsaus met grijze garnalen -
Ostendaisesaus -
Normandische vissaus -
Duglérésaus -
Mousselinesaus -
Dijonnaise -
Peperroomsaus met cognac -
Zingara -
Bigaradesaus -
Périgourdinesaus of truffelroomsaus -
Druivensaus -
Ganzenleversaus -
Italiaanse saus -
Fine-champagnesaus -
Vijgensaus met Boursin-roomkaas -
Poivradesaus of pepersaus -
Badoisesaus -
Grand-veneursaus of jagermeestersaus -
Maltaisesaus -
Mierikswortelsaus
Eindejaarsinspiratie
Word lid van UFS!
- Receptinspiratie en praktische tips van onze UFS Chefs
- Ontvang gratis samples van onze nieuwste producten
- Spaar via jouw aankopen op de webshop voor gratis cadeaus