Corner Dog
The Vegetarian Butcher™ NoBratwurst in een krokant jasje!

Ingrediënten
Corner Dog
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding


Ingrediënt naam
Bereiding
-
polenta meel 150.0 g
-
Knorr Bereiding voor Terrines, Soufflés, Gratins 100.0 g
-
karnemelk 400.0 ml
-
Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers 20.0 g
-
Spiesen van de chef 10.0 st
-
Hellmann’s Vegan Mayonnaise 20.0 g
Bereiding
-
Bereiding
- Meng het polenta meel samen met de Knorr Bereiding voor Terrines, Souf flés, Gratins, de melk, de Knorr Specerijenpuree 3 Pepers en de Conimex Sambal Oelek tot een homogene massa.
- Laat het beslag een half uur rusten.
- Steek de The Vegetarian Butcher™ NoBratwurst op een satépen en haal deze door het beslag.Frituur deze tot goudbruin op 180°C.
- Verdeel de Hellmann’s Real Mayonaise over de corndog, serveer indien gewenst nog extra apart.
- Werk af met volgende toppings: pijpajuin, rode ui zoetzuur, krokante uitjes, bieslook, julienne van rode paprika. Of een topping naar keuze.