Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereiding

Bereiding

  1. Bereiding

    • Meng het polenta meel samen met de Knorr Bereiding voor Terrines, Souf flés, Gratins, de melk, de Knorr Specerijenpuree 3 Pepers en de Conimex Sambal Oelek tot een homogene massa.
    • Laat het beslag een half uur rusten.
    • Steek de The Vegetarian Butcher™ NoBratwurst op een satépen en haal deze door het beslag.Frituur deze tot goudbruin op 180°C.
    • Verdeel de Hellmann’s Real Mayonaise over de corndog, serveer indien gewenst nog extra apart.
    • Werk af met volgende toppings: pijpajuin, rode ui zoetzuur, krokante uitjes, bieslook, julienne van rode paprika. Of een topping naar keuze.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu