Gemarineerde asperges met gerookte zalm | Unilever Food Solutions
Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

Ingrediënten

+

Bereiding

Bereiding

  1. Bereiding

    • Schil de asperges en snijd ze in schuine stukken.
    • Kook ze beetgaar in water met zout, giet ze af en zet ze warm in de Citrus Vinaigrette. Dek af met plasticfolie en zet in de koeling. Dit kunt u 1 dag van te voren doen.
    • Roer de Mierikswortel onder de Sandwich Delight. Breng op smaak met zout, peper en limoensap. Vul een kleine plasticspuitzak en leg tot gebruik koeling.
    • Verdeel de asperges over de borden, leg de gerookte zalm erbij, spuit de mierkikswortelcrème op en naast de gerookte zalm en decoreer met de radijs en waterkers. Besprenkel met wat Citrus Vinaigrette.