Parelhoen, wortelen, knolselderpuree en een smakelijke saus | Unilever Food Solutions
Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

Ingrediënten

+

Bereiding

Bereiding

  1. Bereiding

    Kleur de parelhoenfilets aan met 5 ml Phase with Natural Butter Flavour. Kruid met peper en zout. Gaar het vlees 8 tot 10 min. in de oven op 180°C. Laat enkele minuten rusten en versnijd de filets in langwerpige plakken.

    Stoof de wortelen met 5 ml Phase with Natural Butter Flavour en voeg Knorr ProfessionalGeconcentreerde Bouillon Kip en water toe. Kook al dente.

    Voor de saus: breng de boter en de Knorr ProfessionalGevogeltefond aan de kook. Voeg Knorr Professional Intense Flavours Roast Umami en Knorr Professional Intense Flavours Deep Smoke toe en mix tot een schuimige massa.

    Schik alle ingrediënten op een warm bord.