Parelhoen, wortelen, knolselderpuree en een smakelijke saus

Ingrediënten
Parelhoen, wortelen, knolselderpuree en een smakelijke saus
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding



Ingrediënt naam
Bereiding
-
parelhoenfilet met vel 4.0 st
-
vetstof 10.0 ml
-
peper
-
zout
-
knolselderpuree 80.0 g
-
waterkersblaadjes
-
water 100.0 ml
-
Knorr Professional Gevogeltefond 1 L 250.0 ml
-
wortelen met loof in diverse kleuren 16.0 st
-
boter 20.0 g
Bereiding
-
Bereiding
Kleur de parelhoenfilets aan met 5 ml Phase with Natural Butter Flavour. Kruid met peper en zout. Gaar het vlees 8 tot 10 min. in de oven op 180°C. Laat enkele minuten rusten en versnijd de filets in langwerpige plakken.
Stoof de wortelen met 5 ml Phase with Natural Butter Flavour en voeg Knorr ProfessionalGeconcentreerde Bouillon Kip en water toe. Kook al dente.
Voor de saus: breng de boter en de Knorr ProfessionalGevogeltefond aan de kook. Voeg Knorr Professional Intense Flavours Roast Umami en Knorr Professional Intense Flavours Deep Smoke toe en mix tot een schuimige massa.
Schik alle ingrediënten op een warm bord.