Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Marinade van wild

  • vliezen van wild
  • wildbeenderen
  • wortel, in stukken
  • rode wijn
  • knoflook
  • tijm
  • laurierblaadjes
  • jeneverbessen
  • selder
  • zwarte peperbollen
  • sjalot, gepeld

Grandveneur saus

  1. Marinade van wild

    • Alles mengen
  2. Grandveneur saus

    • Verhit de Phase with Butter Flavour en kleur de wildbeenderen aan.
    • Voeg de mirepoix van wortel en ui toe en laat meestoven
    • Blus de beenderen met200 ml van demarinade, laat dit voor 2/3 inkoken, en voeg de fond toe.
    • Laat de saus inkoken tot de gewenste smaak bereikt is en voeg de aalbessengelei en de terrine van ganzenlever toe.
    • Breng de saus verder op smaak met zwarte peper van de molen en passeer door een fijne zeef.
    • Voeg op het einde de opgeklopte room toe. Serveer.
+