Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereidingswijze


Een fris, zomers en kleurrijk bijgerecht. De kant-en-klare vinaigrette van Hellmann’s is gemaakt van framboos, rodewijnazijn en zwartebessensap, en geeft een rood-paarse kleur aan je salade.  

...

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    • Meng de paprikareepjes met de Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers.
    • Rooster ze 15 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.
    • Koel daarna snel af.
    • Meng onder de afgekoelde paprikareepjes de zoete ui en komkommerstaafjes.
    • Breng op smaak met de Hellmann’s Vinaigrette Framboos.
    • Meng de salade.
    TIP: Heb je nog oud wit brood over? Maak van dit BBQ-bijgerecht een panzanella of Italiaanse broodsalade. Voeg, naast de stukjes brood, eventueel nog kappertjes of ansjovis toe.  
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu