Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereiding

Ranch Saus

  • zure room 20.0 g
  • soja melk 1.0 el
  • dille, gehakt 5.0 g
  • Peterselie, fijngehakt 5.0 g
  • snijbonen, fijngesneden 5.0 g
  • uien poeder 5.0 g
  • knoflook poeder 5.0 g

Deze smokey sandwich is gevuld met smokey TVB NoChicken Chunks, oesterzwammen, pittige harissa, zoute feta en verse citroen. De BBQ topper van het jaar!

...

Bereiding

  1. Bereiding

    • Maak een BBQ klaar met een deksel voor indirect grillen en verhit deze tot 130 °C. 
    • Bestrijk de oesterzwammen met 2 eetlepels olie en breng op smaak met zout en peper.
    • Voeg houtsnippers toe aan de gloeiende kolen, plaats de oesterzwammen in de rookoven en laat 20 minuten roken.
    • Bestrijk de TVB NoChicken Chunks met 1 eetlepel olie en bestrooi met zout en peper.
    • Leg naast de oesterzwammen op de BBQ en laat nog ± 15 minuten roken.
    • Snijd de broodjes open en verkruimel de feta. Haal de oesterzwammen - als ze zacht zijn - en de TVB NoChicken Chunks van de BBQ en scheur de oesterzwammen in dunne reepjes.
    • Meng de TVB NoChicken Chunks en de oesterzwam in een hittebestendige kom met de harissa en zet nog 5 minuten in de rookoven.
    • Verdeel de saus over de broodjes, top af met het champignon-NoChicken Chunks mengsel, feta, peterselie en citroenrasp. 
    • Werk af met versgemalen peper.
  2. Ranch Saus

    • Meng alle ingrediënten van de ranchsaus.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu