Smokey Sandwich met TVB NoChicken Chunks
Deze smokey sandwich is gevuld met smokey TVB NoChicken Chunks, oesterzwammen, pittige harissa, zoute feta en verse citroen. De BBQ topper van het jaar!
.png)
Ingrediënten
Smokey Sandwich met TVB NoChicken Chunks
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding

Ranch Saus
Ingrediënt naam
Bereiding
-
oesterzwammen 200.0 g
-
zonnebloemolie
-
harissa, usda 20.0 g
-
vegan feta kaas 100.0 g
-
Peterselie, fijngehakt 2.0 tl
-
citroenzeste
-
hot dog buns 4.0 st
Ranch Saus
-
zure room 20.0 g
-
soja melk 1.0 el
-
dille 5.0 g
-
Peterselie, fijngehakt 5.0 g
-
bieslook, fijngesneden 5.0 g
-
uien poeder 5.0 g
-
knoflook poeder 5.0 g
Bereiding
-
Bereiding
- Maak een BBQ klaar met een deksel voor indirect grillen en verhit deze tot 130 °C.
- Bestrijk de oesterzwammen met 2 eetlepels olie en breng op smaak met zout en peper.
- Voeg houtsnippers toe aan de gloeiende kolen, plaats de oesterzwammen in de rookoven en laat 20 minuten roken.
- Bestrijk de TVB NoChicken Chunks met 1 eetlepel olie en bestrooi met zout en peper.
- Leg naast de oesterzwammen op de BBQ en laat nog ± 15 minuten roken.
- Snijd de broodjes open en verkruimel de feta. Haal de oesterzwammen - als ze zacht zijn - en de TVB NoChicken Chunks van de BBQ en scheur de oesterzwammen in dunne reepjes.
- Meng de TVB NoChicken Chunks en de oesterzwam in een hittebestendige kom met de harissa en zet nog 5 minuten in de rookoven.
- Verdeel de saus over de broodjes, top af met het champignon-NoChicken Chunks mengsel, feta, peterselie en citroenrasp.
- Werk af met versgemalen peper.
-
Ranch Saus
- Meng alle ingrediënten van de ranchsaus.