Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Skewer

  • rundsgehakt 750 g
  • ras el hanout kruiden 6 g
  • sjalotten fijngesneden 40 g
  • eieren 2 st
  • panco 30 g
  • satéstokjes of spiezen 10 st
  • gehakte pistachenoten

Aubergine in een kruidige vinaigrette

  • aubergine, zonder schil in blokjes gesneden 600 g
  • tahini 30 g
  • Rode ui, in fijne ringen gesneden 100 g

Frisse yoghurtdip

  • fijngesneden munt 3 g
  1. Skewer

    • Meng het gehakt en de verschillende ingrediënten, zonder de pistachenoten tot een homogene massa.
    • Vorm het mengsel rond de stokjes.
    • Bak of grill de spiesjes tot ze gaar zijn. Garneer met de fijngehakte pistachenoten.
  2. Aubergine in een kruidige vinaigrette

    • Verhit de Phase Plus en bak er de aubergine blokjes in aan tot ze gaar zijn.
    • Laat deze vervolgens uitlekken.
    • Meng de Hellmann’s Vinaigrette Cider Sherry Vinegar, de tahini, de Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook, de Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers en de Knorr Professional Intense Flavours Deep Smoke tot een homogene massa.
    • Meng de bekomen vinaigrette met de aubergineblokjes en de fijngesneden rode ui.
  3. Frisse yoghurtdip

    • Alles goed mengen