Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereiding


De pokébowl is allesbehalve een bankzitter dit jaar. Met asperges geef je er je eigen, Belgische draai aan.

...

Bereiding

  1. Bereiding

    • Voeg het water, de Hellmann’s Vinaigret te Basilicum en de Knorr Professional BIO Groentebouillon Poeder samen en kook de Knorr Basmati rijst tot al het vocht volledig is uitgekookt.
    • Meng de Knorr Primerba Basilicum onder de rijst en laat afkoelen.
    • Stoom de The Vegetarian Butcher™ NoChicken Chunks gedurende 15 min op 100°C.
    • Verhit de vetstof en bak er de The Vegetarian Butcher™ NoChicken Chunks in aan tot goudbruin en laat afkoelen.
    • Meng de Hellmann’s Vinaigret te Basilicum samen met de Knorr Professional Specerijenpuree Paprika.
    • Meng de bekomen vinaigret te met de The Vegetarian Butcher™ NoChicken Chunks.
    • Verdeel de rijst over de bowl en plaats hierop de The Vegetarian Butcher™ NoChicken Chunks.
    • Verdeel de garnituren over de bowl en werk af met de Hellmann’s Dressing Yoghurt Style.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu