Vlaamse soep van spruitjes met crème fraiche

Ingrediënten
Vlaamse soep van spruitjes met crème fraiche
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze



Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
water 10.0 l
-
uien, grof gesneden 1.0 kg
-
spruiten 4.0 kg
-
nootmuskaat 10.0 g
-
Solo Professional Culinair 1.0 l
-
Solo Professional Koken & Opkloppen 1.0 l
Bereiding
-
Bereidingswijze
-Breng het water aan de kook met de uien en de spruiten.
-Laat koken tot de groenten gaar zijn en voeg al mixend de Edelpreisoep, Groentebouillon, Curry en nootmuskaat toe.
-Voeg de Solo Culinair toe en laat 5 min. zachtjes koken.
-Klop de Solo Koken & Opkloppen tot yoghurtdikte en nappeer net voor het serveren op de soep.