Ingrediënten
Vol-au-vent (sous-vide)
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/BENEFRA/calcmenu/products/BE-products/packshots/knorr/collezione-italiana/sausen-&-tomatenproducten/knorr-product-updates/8714100851074NL.png)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers 750 g.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/bouillon/8720182316929_NL.png)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/BENEFRA/calcmenu/products/BE-products/packshots/packshot/knorr-base-froide-liant-2-x-2-kg/8711200570478NL.png)
Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
voorgegaard kippenvlees 2.3 kg
-
champignonschijfjes uit blik 600.0 g
-
gehaktballetjes gebakken of gekookt 600.0 g
-
water 1.0 l
-
Solo Professional Culinair 1.0 l