Vol-au-vent (sous-vide)
/main-header.jpg)
Ingrediënten
Vol-au-vent (sous-vide)
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze



Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
voorgegaard kippenvlees 2.3 kg
-
champignonschijfjes uit blik 600.0 g
-
gehaktballetjes gebakken of gekookt 600.0 g
-
water 1.0 l
-
Solo Professional Culinair 1.0 l
Bereiding
-
Bereidingswijze
- Vermeng het kippenvlees met de champignons en de gahaktballetjes.
- Meng het water met de Solo, kippenbouillon, peperpuree, koude basis vol au vent en de koude binder.
- Vermeng met de kip, champignons en balletjes.
- Verdeel over 3 vacuumzakken.
- Vacumeer voor 98% (of 35 sec)
- Gaar in de combisteamer (met stoom) op 85°C gedurende 2u.
- Koel na garen snel terug in ijswater.
- Etiketeren en bewaren in de koeling bij 2°C.