Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

Yves Mattagne

Yves Mattagne

"Elk product vereist een specifieke aanpak! Ik maak gebruik van verschillende hedendaagse kooktechnieken om mijn belangrijkste doel te bereiken: topsmaken halen uit natuurlijke ingrediënten"

Marinades en infusies

Marinades en infusies

Het vacuümgaren van ganzenlever is een van de allereerste toepassingen van deze techniek; het is en blijft een must. Deze kooktechniek zet de ‘poriën’ van het ingrediënt open en bevordert de absorptie van de kruiding en de intensiteit van Knorr Professional Intense Flavours Roast Umami.

Vacuüm

Vacuüm

Bij gelakte varkensribben houdt de zure toets van Knorr Professional Intense Flavours Citrus Fresh de zoete honingsmaak mooi in evenwicht. Het vacuümproces brengt het zwoerd van de ribben op smaak met frisse, aromatische citrusoliën.

Laksaus

Laksaus

Ik gebruik Knorr Professional Intense Flavours Deep Smoke om smaak te brengen in mijn laksaus op karamelbasis. Zo bekom je een mooie rooktoets!