Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Bereidingswijze

  • ras el hanout kruiden 5 g
  • citroensap 10 g
  • kleine aubergines 3 st
  • aubergine 526 g
  • Gemengde bospaddestoelen 500 g
  • sjalotjes 50 g
  • olijfolie
  • zout
  • peper
  • brioche brood 10 st
  • munsterkaas 10 sneden
  • mesclun sla 200 g
  • verse munt 5 tk
  • hazelnoten, gehakt 50 g
  1. Bereidingswijze

    • Meng de Ras el hanout met de Hellmann’s Real Mayonaise en breng op smaak met een klein beetje citroensap.
    • Snijd de kleine aubergines in dunne plakken.
    • Grill de dunne plakken aubergine en gaar deze kort in de oven.
    • Snijd de aubergine, bospaddenstoelen en de sjalot fijn.
    • Stoof de sjalot in wat olijfolie aan en voeg de gehakte aubergine, de bospaddenstoelen en de Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook toe.
    • Gaar het geheel tot al het vocht verdwenen is.
    • Voeg de Hellmann's Sandwich Delight Roomkaas Natuur toe en breng op smaak met peper en zout.
    • Laat het auberginemengsel afkoelen.
    • Leg schijfjes aubergine op een bakplaat, plaats daarop het auberginemengsel en leg dicht met schijfjes aubergine.
    • Verwarm in de oven.
    • Snijd het burgerbroodje doormidden, en leg een plak Munsterkaas op de bovenkant van het broodje en rooster beide kanten.
    • Beleg de onderkant van het broodje met de Ras el hanout mayonaise en wat mesclun salade.Plaats daarop de aubergine burger. Werk het geheel af met de overige mesclun, wat muntblaadjes en de crumble van hazelnoten. Sluit het broodje en serveer.