Carimanolas met vlees
Panama

Ingrediënten
Carimanolas met vlees
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding



Ingrediënt naam
Bereiding
-
water 500.0 ml
-
vetstof 10.0 ml
-
paprika gemengd, in brunoise 30.0 g
-
rode ui, fijngesneden 30.0 g
-
varkensgehakt grof gemalen 250.0 g
-
komijnpoeder 2.0 g
-
KNORR Primerba Knoflook 3.0 g
-
00-bloem
-
eieren
-
paneermeel
-
Hellmann's Sandwich Delight Fijne Kruiden
-
avocado
-
Koriander, fijngesneden usda
Bereiding
-
Bereiding
Breng het water aan de kook en voeg de Gourmet Puree al roerend toe tot een homogene massa is bekomen.
Koel het geheel snel terug af.
Verhit de Phase en bak er het varkensgehakt, de paprika en de rode ui in aan.
Breng op smaak met komijnpoeder, Knoflook en de Sambal Oelek.
Als het gehakt gaar is, neem van het vuur en voeg de Napoletana toe.
Koel het geheel snel terug af.
Neem van de afgekoelde aardappelmengeling 50 g en rol dit tot een bolletje.
Maak met de duim een gaatje in het deeg en vul dit met 40 g van de gehaktmengeling.
Vorm de aardappel rond de vulling.
Paneer de bekomen balletjes eerst in bloem, daarna in losgeklopt ei en daarna in het paneermeel.
Frituur deze op 180°C tot goudbruin.
Serveer met wat Sandwich Delight Fijne Kruiden en wat avocado.
Bestrooi met wat fijngesneden koriander.