Carimanolas vegetarisch
Panama

Ingrediënten
Carimanolas vegetarisch
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding



Ingrediënt naam
Bereiding
-
water 500.0 ml
-
vetstof 10.0 ml
-
brunoise champignons 250.0 g
-
paprika gemengd, in brunoise 30.0 g
-
rode ui, fijngesneden 30.0 g
-
komijnpoeder 2.0 g
-
KNORR Primerba Knoflook 3.0 g
-
00-bloem
-
eieren
-
paneermeel
-
Hellmann's Sandwich Delight Fijne Kruiden
-
avocado
-
Koriander, fijngesneden usda
Bereiding
-
Bereiding
- Breng het water aan de kook en voeg de Gourmet Puree al roerend toe tot een homogene massa is bekomen.
- Koel het geheel snel terug af.
- Verhit de Phase en bak er de champignons, de paprika en de rode ui in aan.
- Breng op smaak met komijnpoeder, Knoflook en Sambal Oelek.
- Als het geheel gaar is, neem van het vuur en voeg de Napoletana toe.
- Koel het geheel snel terug af.
- Neem van de afgekoelde aardappelmengeling 50 g en rol dit tot een bolletje.
- Maak met de duim een gaatje in het deeg en vul dit met 40 g van de groentemengeling.
- Vorm de aardappel rond de vulling.
- Paneer de bekomen balletjes eerst in bloem, daarna in losgeklopt ei en daarna in het paneermeel.
- Frituur deze op 180°C tot goudbruin.
- Serveer met wat Sandwich Delight Fijne Kruiden en wat avocado.
- Bestrooi met wat fijngesneden koriander.