Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Bereidingswijze

  • speculaas 850 g
  • boter 250 g
  • platte kaas 2 kg
  • bloemsuiker 250 g
  • aardbeienconfituur
  • limoen 10 st
  1. Bereidingswijze

    1 portie = 1 gastrobak

    • Smelt de boter op een zacht vuur zonder ze te laten bruisen of kleuren.
    • Doe de speculaas in een blender/blixer en maal tot fijne kruimels.
    • Giet de gesmolten boter erbij en mix een tweede keer.
    • Verdeel deze massa over de bodem van de gastrobak, strijk glad uit en plaats in de koeling tot de bodem hard is.
    • Vermeng de platte kaas met het limoensap, limoenrasp en de bloemsuiker.
    • Klop de Solo met de Textuur Gelei op tot een vaste massa, vermeng met het platte kaas mengsel tot een homogene massa.
    • Verdeel dit over de speculaasbodem en strijk het oppervlak glad.
    • Plaats afgedekt in de koeling en laat voor 3 uur opstijven.
    • Smelt de aardbeienconfituur en mix deze fijn, verdeel deze over de opgesteven platte kaas taart en plaats nog even terug in de koeling.
+