Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

Ingrediënten

+

Crumble

  • vloeibare bloem 50 g
  • cassonadesuiker 25 g
  • boter zachte 25 g

Chocolademousse

Bereiding

  1. Crumble

    • Verwarm de oven voor op 180°C.
    • Doe de bloem, zachte boter en cassonade suiker in het recipient van de keukenrobot en meng met de deeghaak gedurende 5 min. op lage snelheid, tot alles vermengd is tot een grove crumble.
    • Stort de crumble uit op een bakplaat en bak in de oven op 180°C gedurende 20 min. Laat vervolgens afkoelen en verkruimel grof.
  2. Chocolademousse

    • Doe de Chocolademousse Douceur samen met de koude melk en de Solo in de mengkom. Meng vervolgens met de klopper 2 min. op een gemiddelde snelheid en 5 min. op hoge snelheid.
    • Giet de Chocolademousse Douceur in de verrines en zet gedurende 3 uur in de koelkast..
    • Verwarm in een pan langzaam de Solo Koken & Opkloppen samen met de boterbabelutten tot deze volledig gesmolten zijn en roer voldoende tot een homogeen mengsel verkregen is. Koel af!
    • Versier je verrine met een laagje crumble en een vleugje Babeluttencrème.
    • Versier met een hele boterbabelut.

Ingrediënten

+

Bereiding