Garnalenbisque met kerrie

Ingrediënten
Garnalenbisque met kerrie
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding

Afwerking
Ingrediënt naam
Bereiding
-
ongepelde garnalen 1.0 kg
-
olijfolie
-
cognac 10.0 ml
-
groen van wortels 1.0 st
-
uipoeder 1.0 st
-
appel 1.0 st
-
knoflookteentjes 2.0 st
-
goede Italiaanse wijn 5.0 dl
-
tomatenpuree 3.0 el
-
zwarte peper
-
zout
-
boter 1.0 el
Afwerking
-
kerriepoeder
-
Solo Professional Koken & Opkloppen 1.0 dl
Bereiding
-
Bereiding
Pel de garnalen. Stoof de koppen en pantsers aan in olijfolie. Flambeer met cognac. Snijd de schoongemaakte groenten, de geschilde appel en de knoflook fijn en fruit ze aan in olie. Roerde tomatenpuree erdoor. Doe de massa bij de garnalen pantsers. Blus af met witte wijn en laat tot de helft inkoken. Voeg de visfumet toe, laat circa 20minuten heel zachtjes inkoken, passeer door de puntzeef. Breng de bisque aan de kook, kruid met zout en peper,voeg de boter toe. -
Afwerking
Werk af met de garnalen en een quenelle van opgeklopte kerrieroom.