Gegrilde Italiaanse Hamburger van 100 procent rundsvlees

Ingrediënten
Gegrilde Italiaanse Hamburger van 100 procent rundsvlees
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze
Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
olijfolie 50.0 ml
-
rundburger 10.0 st
-
tomaten, in schijven 300.0 g
-
mozzarella in plakjes 10.0 st
-
peper
-
zout
-
Hellmann's Sandwich Delight Roomkaas Zongedroogde Tomaat 200.0 g
-
Hellmann’s Sandwich Saus Pittige Rode Paprika met TABASCO® 200.0 g
-
rucola 300.0 g
-
Pastridor rustieke hamburger bun 10.0 st
Bereiding
-
Bereidingswijze
- Verhit de grill en smeer deze in met een kleine hoeveelheid olijfolie.
- Grill de hamburger tot de gewenste gaarheid.
- Bedek vervolgens de hamburger met de schijfjes tomaat en mozzarella, kruid af met peper en zout en laat deze zachtjes smelten.
- Snijd de rustieke burger bun doormidden en rooster aan beide binnenkanten.
- Beleg de onderkant van het broodje met de Hellmann’s Sandwich Delight Roomkaas Zongedroogde Tomaten.
- Leg de hamburger er boven op, verdeel de Hellmann’s Sandwichsaus Pittige Rode Paprika met Tabasco over de hamburger en werk af met de rucola.
- Sluit het broodje en serveer.