Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Bereidingswijze

  • plantaardige olie 10 g
  • wortels, 2 types 200 g
  • rode sjalotten 100 g
  • witte sjalotten 100 g
  • anijschampignons 150 g
  • gele biet 150 g
  • chinese kool 150 g
  • schorseneren 100 g
  1. Bereidingswijze

    Maak alle groenten schoon en snijd ze in mooi gelijke vormen.

    Blancheer eerst de hardere groenten zoals de gele biet, wortels en schorseneren.

    Verhit de plantaardige olie in een braadpan en bak de uien samen met de fijngehakte look.

    Voeg de geblancheerde groenten samen met de anijspaddenstoelen toe.

    Voeg op het laatste ogenblik de Chinese kool toe, roerbak en vermeng het geheel.

    Breng het vocht uit de groenten op smaak met Knorr Geconcentreerde Bouillon Groente.

    Serveer en garneer met rode mosterdkers.