Japanse auberginecrème

Ingrediënten
Japanse auberginecrème
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Gearomatiseerde olie
Crème
Ingrediënt naam
Gearomatiseerde olie
-
kombublad 1.0 st
-
bonitovlokken 50.0 g
-
olijfolie extra vierge 1.0 l
Crème
-
takjes tijm 4.0 st
-
zwarte peper
-
zout
-
xantana 1.0 g
-
rozemarijn 2.0 tk
-
aubergine 8.42 st
Bereiding
-
Gearomatiseerde olie
Trek de olijfolie, bonitovlokken en kombublad vacuüm. Gaar90minuten au bain-marie op 85°C -
Crème
Snijd de aubergines met steel volledig door. Snijd aan de vleeskant drie inkepingen. Bakaan of gril kort. Steek knoflook in de inkepingen. Pak elke auberginehelft met wat tijm en rozemarijn in met aluminiumfolie. Gaar 90 minuten in deoven op 150°C. Haal het vruchtvlees uit de schil en mix met 175 ml gearomatiseerde olijfolie en xantana glad in dethermoblender. Kruid met zout en peper.