Menu

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereiding

  • sjalot, gepeld 6.67 st
  • zwarte peperbollen 12.0 st
  • olie
  • jamaicaanse peperbessen 15.0 st
  • jeneverbessen
  • kruidnagel
  • tijm
  • blanke rum 1.0 scheut
  • laurierblad 1.0 st
  • rode wijn 5.0 el
  • peterselie, stengels 10.0 st
  • bleekselder 1.0 st
  • boter

Bereiding

  1. Bereiding

    Bak de sjalotten in de olie aan in een pan, voeg de peperkorrels, bessen en kruidnagel toe. Flambeer met rum, blus met rode wijn, laat inkoken tot een stroop. Voeg de tijm, laurier, peterselie en 1/4 selderij toe en kook kort in. Voeg runderfond en kalfsfond toe.Kook in tot de helft. Bind met bruine roux. Passeer door een puntzeef. Monteer op het einde met boerenboter
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu