Lamsburger met courgette en munt

Ingrediënten
Burger
-
courgettes 4 st
-
olijfolie 50 ml
-
lamsgehakt 1 kg
-
ei 2 st
-
paneermeel 100 g
Saus
-
muntblaadje(s) 20 g
-
komijnpoeder 10 g
Afwerking
-
bladspinazie,verse, jonge 50 g
Bereiding
-
Burger
Snijd de courgette in 20 dikke plakken. Bestrijk ze met olijfolie en gril ze gaar. Vermeng het lamsgehakt met de eieren, het paneermeel, de knoflook en de Provençaalse kruiden. Maak er kleine hamburgers van en bak of gril ze. -
Saus
Vermeng de sandwich delight met de yoghurtdressing. Snijd de muntblaadjes fijn en doe ze erbij. Voeg het komijnpoeder toe en vermeng nogmaals. -
Afwerking
Leg een burger en spinazie tussen twee plakken courgette en werk af met de saus.