Pakketje van vis met zuiderse ratatouille

Ingrediënten
Bereiding
-
tomaat 2 st
-
rode paprika 2 st
-
courgettes 1 st
-
aubergine 1.05 st
-
ras el hanout kruiden 5 g
-
munt nevo 15 g
-
koriander 15 g
-
limoen 1 st
-
Hellmann's Sandwich Delight Roomkaas Zongedroogde Tomaat 200 g
-
vis naar eigen keuze 10 st
Bereiding
-
Bereiding
Snijd voor de ratatouille alle groenten in blokjes, stoof aan in een beetje olijfolie, breng op smaak met ras-al-hanout, verse munt en koriander en limoenzeste en laat afkoelen. Meng de roomkaas met de paprikapuree. Leg op een stuk aluminiumfolie of doorzichtige Carta Fata achtereenvolgens de roomkaas, de ratatouille en de vis, kruid met visbouillon en sluit het pakketje. Laat 15 minuten garen op de barbecue op 180° C en serveer. TIP: Maak de pakketjes van tevoren klaar en geef ze mee aan de klant. Vervang de ratatouille door 600 g Knorr Collezione Italiana Ratatouille en de vis door kalfsvlees of gevogelte.