Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Gestoofde appel

  • appelen Boskoop 300 g
  • suiker 95 g

Pot de Crème Caramel Beurre Salé

Afwerking

  • Amaretto 50 ml
  • chocolade caramel schilfers 10 g
  • muntblaadje(s) 10 st
  1. Gestoofde appel

    Stoof de klein gesneden appeltjes in een hete pan en karameliseer deze door de suiker toe te voegen en dit rustig te laten kleuren tot de appel gaar is. Verdeel de appel nu in kleine glaasjes.
  2. Pot de Crème Caramel Beurre Salé

    Breng de melk met de Solo Professioneel Culinair aan de kook. Haal de pot van het vuur en voeg al roerend de Alsa Pot de Crème Caramel Beurre Salé toe. Laat het dessert afkoelen in de koeling tot deze een temperatuur van 3°C bereikt heeft. Verdeel de Pot de crème over de appeltjes.
  3. Afwerking

    Klop de Solo Professioneel Classique met de Amaretto di Saronno en de suiker tot een luchtige massa.

    Spuit de luchtige créme van Amaretto op het afgekoelde dessert en werk deze af met de schilfers van gecarameliseerde chocolade en een blaadje munt.
+