Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Speculoos

Afwerking

  • SOLO Professional Classique 500 ml
  • Tia Maria likeur 50 ml
  • suiker 45 g
  • crumble van Speculoos 50 g
  • krullen fondant chocolade 10 st
  • muntblaadje(s) 10 st
  1. Speculoos

    Breng de melk met de Solo Professioneel Culinair aan de kook.

    Haal de pot van het vuur en voeg al roerend de Pot de Crème Speculoos toe en blijf roeren tot u een gladde massa bekomt.

    Verdeel het dessert nu in kleine glaasjes.

    Laat het afkoelen in de koeling tot deze een temperatuur van 3°C bereikt heeft.
  2. Afwerking

    Klop de Solo Professioneel Classique met de Tia Maria en de suiker tot een luchtige massa.

    Spuit de luchtige créme op het afgekoelde dessert en werk deze af met de crumble van speculoos, de krullen fondant chocolade en een blaadje munt.
+