Quinoaburger / Guacamole / Rode ui / Zongedroogde tomaat

Ingrediënten
Quinoaburger / Guacamole / Rode ui / Zongedroogde tomaat
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze:
Ingrediënt naam
Bereidingswijze:
-
quinoaburger (Ardo) 10.0 st
-
Pastridor café hamburger bun 10.0 st
-
Hellmann's Sandwich Delight Naturel 200.0 g
-
tomaat 10.0 sn
-
guacamole 150.0 g
-
Hellmann’s Sandwich Saus Zongedroogde Tomaat & Basilicum 100.0 g
-
rode ui, fijngesneden 100.0 g
-
vetstof
Bereiding
-
Bereidingswijze:
- Bak de quinoaburger in Phase With Natural Butter Flavour en kleur deze aan beide kanten mooi bruin.
- Snijd het hamburgerbroodje doormidden en rooster aan beide binnenkanten.
- Beleg de onderkant van het broodje met de Hellmann’s Sandwich Delight Naturel, gevolgd door de tomaat. Voeg de gebakken Quinoaburger en de guacamole toe.
- Werk de burger af met Hellmann’s Sandwichsaus Zongedroogde Tomaat en Basilicum, gevolgd door de rode ui.
- Sluit het broodje en serveer.