Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Saus van grijze garnalen

  • Schalen van grijze garnalen 500 g
  • Wortel/selder/sjalot/prei 320 g
  • tomatenpuree 25 g
  • cognac 200 ml
  • witte wijn 500 ml
  • laurier 1 bl
  • peper 10 g
  • zout 10 g
  1. Saus van grijze garnalen

    Verwarm Phase tot 120°C. Voeg schalen van grijze garnalen, wortel, selder, sjalot, prei, Primerba Tijm en specerijenpuree knoflooktoe en stoof op 120°C. Tomatenpuree toevoegen en ontzuren gedurende 3 minuten. Flamberen met cognac. Deglaceren met witte wijn. Kreeftenjus en laurier toevoegen op 100°C, 25% reduceren en passeren. Solo Professional Culinair Toevoegenop 100°C en opschuimen. Peper en zout toevoegen.