Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Saus van grijze garnalen

  • vetstof 25.0 g
  • Schalen van grijze garnalen 500.0 g
  • Wortel/selder/sjalot/prei 320.0 g
  • tomatenpuree 25.0 g
  • cognac 200.0 ml
  • goede Italiaanse wijn 500.0 ml
  • Knorr Professional Kreeftenjus Vloeibaar 1 L 800.0 ml
  • laurier 1.0 bl
  • Solo Professional Culinair 200.0 ml
  • peper 10.0 g
  • zout 10.0 g

...

Bereiding

  1. Saus van grijze garnalen

    Verwarm Phase tot 120°C. Voeg schalen van grijze garnalen, wortel, selder, sjalot, prei, Primerba Tijm en specerijenpuree knoflooktoe en stoof op 120°C.

    Tomatenpuree toevoegen en ontzuren gedurende 3 minuten.

    Flamberen met cognac.

    Deglaceren met witte wijn.

    Kreeftenjus en laurier toevoegen op 100°C, 25% reduceren en passeren.

    Solo Professional Culinair Toevoegenop 100°C en opschuimen.

    Peper en zout toevoegen.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu