Saus van grijze garnalen

Ingrediënten
Saus van grijze garnalen
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Saus van grijze garnalen



Ingrediënt naam
Saus van grijze garnalen
-
vetstof 25.0 g
-
Schalen van grijze garnalen 500.0 g
-
Wortel/selder/sjalot/prei 320.0 g
-
tomatenpuree 25.0 g
-
cognac 200.0 ml
-
witte wijn 500.0 ml
-
laurier 1.0 bl
-
Solo Professional Culinair 200.0 ml
-
peper 10.0 g
-
zout 10.0 g
Bereiding
-
Saus van grijze garnalen
Verwarm Phase tot 120°C. Voeg schalen van grijze garnalen, wortel, selder, sjalot, prei, Primerba Tijm en specerijenpuree knoflooktoe en stoof op 120°C.
Tomatenpuree toevoegen en ontzuren gedurende 3 minuten.
Flamberen met cognac.
Deglaceren met witte wijn.
Kreeftenjus en laurier toevoegen op 100°C, 25% reduceren en passeren.
Solo Professional Culinair Toevoegenop 100°C en opschuimen.
Peper en zout toevoegen.