Shrimpburger
Deze garnalenburger, een variatie op de klassieke hamburger, smaakt lekker fris en is ideaal tijdens warme zomerdagen.

Ingrediënten
Shrimpburger
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Groene Curry Mayonaise

Venkel salade
Burger
Afwerking
Ingrediënt naam
Groene Curry Mayonaise
-
Groene curry pasta 150.0 g
-
Hellmann's Sandwich Delight Naturel 250.0 g
Venkel salade
-
venkel
-
rasp van sinaasappelen
-
rode peper
-
radijs, in partjes
-
dille, gehakt
-
korianderzaad, kardemom, venkelzaad, dragon, gember, zoveel als nodig
Burger
-
garnalen 1.25 kg
-
gember
-
gehakte knoflooktenen
-
geraspte limoenschil
Afwerking
-
hamburgerbroodjes 10.0 st
Bereiding
-
Groene Curry Mayonaise
Meng Hellmann's Sandwich Delight Natuur met de Yoghurtdressing en de groene curry pasta. -
Venkel salade
Maak een salade van dungesneden venkel, uitgesneden sinaasappel, rode peper, radijs, dille en koriander. -
Burger
Hak de garnalen fijn en meng met wat geraspte gember, knoflook en limoenschil. Druk het aan in een ronde vorm.
Kruid de garnalenburger met peper en zout en bak deze aan beide kanten in een hete pan met wat olie. -
Afwerking
Snijd het burger broodje doormidden en rooster de beide binnenkanten in een koekenpan.
Bouw de burger op met de garnalenburger, groene curry mayonaise en garneer af met de venkel salade.