Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Bereidingswijze

  • scampi’s, gebakken 450 g
  • water 250 ml
  • kerstomaten 120 g
  • olijfolie 25 ml
  • eiwit gepasteuriseerd
  • panko
  • olie

Bereiding saus

  • KNORR Primerba Knoflook 20 g
  • saffraan 1 g
  1. Bereidingswijze

    -Verhit de olijfolie en bak er de kerstomaten gedurende 5 min. in aan, houd opzij.

    -Bak in dezelfde pan de scampi’s tot deze bijna gaar zijn, voeg de Knoflook toe, laat verder garen, voeg bij de kerstomaten en koel het geheel af tot 4°C.

    -Blixer alles fijn, voeg dan het water, Tuinkruiden, Schaaldierenfumet en TSG toe.

    -Blixer verder tot men een homogen massa bekomt.

    -Spray siliconen vormpjes in met bakkersspray.

    -Verdeel de massa in siliconen vormpjes naar keuze.

    -Gaar op 90°C., 100% stoom gedurende 15à30 min. naargelang het volume van de vormpjes.

    -Laat alvorens de siliconen matjes te demoumeleren, 1 min. rusten (uit de oven).

    -Klop het eiwit lichtjes op met een beetje olie.

    -Haal de gegaarde vormpjes door het eiwit en daarna door de Panko.

    -Frituur aan 160°C tot goudbruin.

  2. Bereiding saus

    Meng de Calvé Mayonaise met de KNORR Primerba Knoflook, de Conimex Sambal Oelek en de saffraan tot een homogene massa.