Vlaswijting met aardpeer, prei, algen en een jus van Noordzeekrab

Ingrediënten
Vlaswijting met aardpeer, prei, algen en een jus van Noordzeekrab
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding

Bereiding saus

Bereiding

Bereiding saus

Ingrediënt naam
Bereiding
-
noordzeekrab 500.0 g
-
vetstof
-
ajuinblokjes 150.0 g
-
dragon 15.0 g
-
tomatenpuree 50.0 g
-
cognac 50.0 ml
-
Knorr Professional Schaaldierenfond 1.0 l
-
cayennepeper
-
Solo Professional Koken & Opkloppen 75.0 ml
-
boter 60.0 g
Bereiding saus
-
noordzeekrab 500.0 g
-
vetstof
-
ajuinblokjes 150.0 g
-
dragon 15.0 g
-
tomatenpuree 50.0 g
-
cognac 50.0 ml
-
Knorr Professional Schaaldierenfond 1.0 l
-
cayennepeper
-
Solo Professional Koken & Opkloppen 75.0 ml
-
boter 60.0 g
Bereiding
-
noordzeekrab 500.0 g
-
vetstof
-
ajuinblokjes 150.0 g
-
dragon 15.0 g
-
tomatenpuree 50.0 g
-
cognac 50.0 ml
-
Knorr Professional Schaaldierenfond 1.0 l
-
cayennepeper
-
Solo Professional Koken & Opkloppen 75.0 ml
-
boter 60.0 g
Bereiding saus
-
noordzeekrab 500.0 g
-
vetstof
-
ajuinblokjes 150.0 g
-
dragon 15.0 g
-
tomatenpuree 50.0 g
-
cognac 50.0 ml
-
Knorr Professional Schaaldierenfond 1.0 l
-
cayennepeper
-
Solo Professional Koken & Opkloppen 75.0 ml
-
boter 60.0 g
Bereiding
-
Bereiding
- Breek de krabben met een hamer.
- Verhit de Phase with Natural Butter Flavour en stoof de stukken krab in aan.
- Voeg de gesneden ui, de Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook en de dragon toe en laat meestoven.
- Voeg de tomatenpuree toe en laat even meestoven.
- Blus met de cognac en flambeer.
- Bevochtig het geheel nu met de Knorr Professional Schaaldierenfond en alles ongeveer 20 minuutjes zachtjes koken.
- Werk de saus af met de cayennepeper en laat nog enkele minuten zachtjes meetrekken.
- Passeer de saus.
- Voeg als laatste de Solo Professional Classique en de boter toe en mix de saus met een staafmixer.
-
Bereiding saus
Breek de krabben met een hamer.
Verhit de Phase with Natural Butter Flavour en stoof de stukken krab in aan.
Voeg de gesneden ui, de Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook en de dragon toe en laat meestoven.
Voeg de tomatenpuree toe en laat even meestoven.
Blus met de cognac en flambeer.
Bevochtig het geheel nu met de Knorr Professional Schaaldierenfond en alles ongeveer 20 minuutjes zachtjes koken.
Werk de saus af met de cayennepeper en laat nog enkele minuten zachtjes meetrekken.
Passeer de saus.
Voeg als laatste de Solo Professional Classique en de boter toe en mix de saus met een staafmixer.
-
Bereiding
- Breek de krabben met een hamer.
- Verhit de Phase with Natural Butter Flavour en stoof de stukken krab in aan.
- Voeg de gesneden ui, de Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook en de dragon toe en laat meestoven.
- Voeg de tomatenpuree toe en laat even meestoven.
- Blus met de cognac en flambeer.
- Bevochtig het geheel nu met de Knorr Professional Schaaldierenfond en alles ongeveer 20 minuutjes zachtjes koken.
- Werk de saus af met de cayennepeper en laat nog enkele minuten zachtjes meetrekken.
- Passeer de saus.
- Voeg als laatste de Solo Professional Classique en de boter toe en mix de saus met een staafmixer.
-
Bereiding saus
Breek de krabben met een hamer.
Verhit de Phase with Natural Butter Flavour en stoof de stukken krab in aan.
Voeg de gesneden ui, de Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook en de dragon toe en laat meestoven.
Voeg de tomatenpuree toe en laat even meestoven.
Blus met de cognac en flambeer.
Bevochtig het geheel nu met de Knorr Professional Schaaldierenfond en alles ongeveer 20 minuutjes zachtjes koken.
Werk de saus af met de cayennepeper en laat nog enkele minuten zachtjes meetrekken.
Passeer de saus.
Voeg als laatste de Solo Professional Classique en de boter toe en mix de saus met een staafmixer.