Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

Ingrediënten

+

Puree

Zeewolf

Kokkels

Garnituur

Opmaak

  • Oost-Indische kers blaadjes 1 Pack
  • salty fingers 1 Pack

Bereiding

  1. Puree

    Schil, was en snijd dejonge wortelenin stukken. Kook deze gaar en pureer deze glad in een blender met de helft van de boter. Breng de wortelzalf opsmaak met de geconcentreerde bouillon
  2. Zeewolf

    Snijd de zeewolf filet in mooie porties en kruid ze met zout en peper. Bak ze aan beide kanten in de Phase.
  3. Kokkels

    Verwarm een scheutje olie in de pan en voeg de kokkels toe. Schud ze goed om en blus ze vervolgens af met de witte wijn en kruid ze met wat peper. Schep als de schelpen open staan de kokkels uit de pan en passeer het kookvocht. Reduceer het kookvocht en voeg de kreeftenjus, lavas enpepermix toe. Laat de jus licht reduceren, passeer de jus en monteer met de rest van de boter. Pel de kokkels.
  4. Garnituur

    Maak de zilveruitjes schoon, halveer en bak ze rustig in wat Phase gaar. Kook de asperges gaar. Snijd de asperges en voeg deze bij de zilveruitjes en breng op smaak.
  5. Opmaak

    Verdeel de wortelzalf over de borden en leg de zeewolf erop. Verdeel de gebakken groenten en de kokkels erover. Garneer met desalty fingers en de Oost Indische kers blaadjes.