Chef Traiteur - Japanse rundsreepjes teriyaki met krokante groenten en rijst

Ingrediënten
Bereidingswijze
-
vloeibare honing 160 ml
-
diepvries wortelstaafjes, gegaard 2 kg
-
diepvries paksoi, gegaard 2 kg
-
Rundsreepjes 5 kg
-
lente-uitjes fijngesneden 200 g
-
sesamzaad 30 g
-
Koriander, fijngesneden 40 g
-
Knorr Parboiled Langkorrelrijst, gegaard 10 kg
Bereiding
-
Bereidingswijze
- Verhit de Phase en bak de rundsreepjes kort.
- Koel deze zo snel mogelijk af.
- Vermeng koud de Knoflook, Gember, Ketjap Manis en honing tot een homogene massa
- Meng dit onder de groenten en het vlees.
- Werk af met de lente-uitjes, sesamzaadjes en koriander.
- Meng de rijst niet onder de rest van de bereiding, maar serveer apart.