Chef Traiteur - Japanse rundsreepjes teriyaki met krokante groenten en rijst

Ingrediënten
Chef Traiteur - Japanse rundsreepjes teriyaki met krokante groenten en rijst
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze



Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
vetstof 200.0 ml
-
vloeibare honing 160.0 ml
-
diepvries wortelstaafjes, gegaard 2.0 kg
-
diepvries paksoi, gegaard 2.0 kg
-
Rundsreepjes 5.0 kg
-
lente-uitjes fijngesneden 200.0 g
-
sesamzaad 30.0 g
-
Koriander, fijngesneden 40.0 g
-
Knorr Parboiled Langkorrelrijst, gegaard 10.0 kg
Bereiding
-
Bereidingswijze
- Verhit de Phase en bak de rundsreepjes kort.
- Koel deze zo snel mogelijk af.
- Vermeng koud de Knoflook, Gember, Ketjap Manis en honing tot een homogene massa
- Meng dit onder de groenten en het vlees.
- Werk af met de lente-uitjes, sesamzaadjes en koriander.
- Meng de rijst niet onder de rest van de bereiding, maar serveer apart.