Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Bereidingswijze

  • zwarte linzen 500 g
  • sjalot, gepeld 2 st
  • lendestuk, 150 g/stuk 10 st
  • limabonen, gekookt 300 g
  • spruitjes 300 g
  • rode wijn 30 ml
  1. Bereidingswijze

    Laat de lenzen weken volgens de instructies op de verpakking.

    Fruit de sjalot brunoise in wat Phase en voeg de linzen en kruiden toe.

    Voeg de linzen toe, blus met water en breng op smaak met de geconcentreerde bouillon.

    Snijd de spruitjes en blancheer ze. Braad ze de laatste minuten in een droge braadpan.

    Laat de limabonen weken en kook ze gaar in water met geconcentreerde bouillon.

    Glaceer de limabonen in wat demi-glace met boter.

    Braad de entrecote af.

    Fruit enkele sjalotten, blus met rode wijn, voeg kruiden toe en laat inkoken.

    Voeg demi-glace toe en laat inkoken tot de gewenste consistentie, werk af met boter.

    Leg de linzen op het bord, voeg de spruitjes en limabonen toe en werk af met ingekookte demi-glace.