Ingrediënten
Geroosterde entrecote met zwarte linzen, limabonen en spruitjes
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/BENEFRA/calcmenu/products/BE-products/packshots/packshot/calcmenu-update24-0323/8718114713090NL.png)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/bouillon/8720182316912_NL.png)
Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
zwarte linzen 500.0 g
-
sjalot, gepeld 2.0 st
-
lendestuk, 150 g/stuk 10.0 st
-
limabonen, gekookt 300.0 g
-
vetstof 10.0 g
-
spruitjes 300.0 g
-
rode wijn 30.0 ml