Lamkotelet met miniwortel, tuinbonen, een écrasé van erwt en een lamsbordelaise
Een vleessaus om extra smaak te geven aan je creaties met lam? Dan is deze lamsbordelaise op basis van Knorr Garde d’Or Rode Wijnsaus precies wat je nodig hebt.

Ingrediënten
Lamkotelet met miniwortel, tuinbonen, een écrasé van erwt en een lamsbordelaise
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding Lamsbordelaise : eenvoudig



Bereiding Lamsbordelaise : uitgebreid



Ingrediënt naam
Bereiding Lamsbordelaise : eenvoudig
-
water 200.0 ml
Bereiding Lamsbordelaise : uitgebreid
-
vetstof 10.0 ml
-
sjalotten fijngesneden 50.0 g
-
porto 250.0 ml
-
rode wijn 250.0 ml
-
water 1.0 l
-
boter 20.0 g
Bereiding
-
Bereiding Lamsbordelaise : eenvoudig
- Breng de Knorr Garde D’Or Rode Wijn Saus saus samen met het water aan de kook.
- Voeg al roerend de Knorr Fonds de Cuisine Lamsfond pasta toe en laat 5 min zachtjes koken.
- Voeg de Knorr Primerba Bouquet de Provence toe.
- Monteer de saus eventueel met een klontje boter.
-
Bereiding Lamsbordelaise : uitgebreid
- Verhit het vetstof en stoof er de fijngesneden sjaloten en de Knorr Primerba Bouquet de Provence in aan.
- Blus het geheel met de rode wijn en de rode porto en laat alles tot de helft inkoken.
- Voeg het water en de Knorr Professional Lamsjus poeder toe en laat het geheel 5 minuten zachtjes doorkoken.
- Bind de saus met de Knorr Fonds de Cuisine Bruine Roux tot de gewenste dikte.
- Monteer de saus met de boter.