Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Stoofpotje

  • kippendrumsticks 20 st
  • water 700 ml
  • ajuinringen, vers 300 g
  • Ardeense gerookte ham 250 g
  • bruin bier 1 l
  • Amora mosterd Dijon 1025 gr 200 g
  • kandijsiroop 120 g
  • zilveruitjes diepvries 400 g
  1. Stoofpotje

    Verhit de Phase in een stoofpan en bak de kippendrumsticks aan. Haal de kippendrumsticks uit de stoofpan. Breng het water aan de kook en los er de Kippenbouillon Pasta in op. Bak de fijngesneden ui, de Primerba Tijm, de Knoflookpuree en de fijngesneden Ardeense ham in de stoofpan. Leng aan met de kippenbouillon en het bruine bier. Voeg er de mosterd en de kandijsiroop aan toe en breng aan de kook. Voeg de kip erbij, afdekken en garen gedurende 35 minuten. Haal het gare vlees uit de stoofpan en bind de saus met de Blanke Roux. Voeg de ontdooide zilveruitjes toe aan de saus. Verwarm het vlees terug in de saus en serveer.