Menu

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereiding saus : eenvoudig

  • vetstof 10.0 ml
  • sjalotten fijngesneden 25.0 g
  • bruine kastanjechampignons 200.0 g
  • Ardeense gerookte ham 50.0 g
  • Xeresazijn 20.0 ml

Bereiding saus : uitgebreid

  • vetstof 10.0 ml
  • sjalot, fijngesneden 25.0 g
  • bruine kastanjechampignons 200.0 g
  • Ardeense gerookte ham 50.0 g
  • water 500.0 ml

Bereiding

  1. Bereiding saus : eenvoudig

    • Verhit het vetstof en bak er de fijngesneden sjalot, de gesneden kastanjechampignons en fijngesneden Ardeense ham in aan.
    • Bevochtig met de Knorr Professional Kalfsjus Vloeibaar.
    • Laat het geheel zachtjes koken gedurende 5 min.
    • Voeg al roerend de Knorr Fonds De Cuisine Bruine Roux toe en laat 5 min zachtjes koken om zijn binding te bekomen.
    • Werk af met de xeresazijn.
  2. Bereiding saus : uitgebreid

    • Verhit het vetstof en bak er de fijngesneden sjalot, de gesneden kastanjechampignons en fijngesneden Ardeense ham in aan.
    • Bevochtig met het water en breng aan de kook.
    • Voeg al roerend de Knorr Professiona Gebonden Kalfsjus.
    • Laat het geheel zachtjes koken gedurende 5 min.
    • Voeg al roerend de Knorr Fonds de Cuisine Bruine Roux toe en laat 5 min zachtjes koken om zijn binding te bekomen.
    • Werk af met de xeresazijn.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu