Zalmforel met compote van pompoen, pomme allumette en een Ardense saus
De combinatie van Ardeense ham, kastanjechampignons en Knorr Professional Kalfsjus maken van deze saus een krachtige smaakmaker voor vleesgerechten, maar ook voor vis.

Ingrediënten
Zalmforel met compote van pompoen, pomme allumette en een Ardense saus
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding saus : eenvoudig


Bereiding saus : uitgebreid


Ingrediënt naam
Bereiding saus : eenvoudig
-
vetstof 10.0 ml
-
sjalotten fijngesneden 25.0 g
-
bruine kastanjechampignons 200.0 g
-
Ardeense gerookte ham 50.0 g
-
Xeresazijn 20.0 ml
Bereiding saus : uitgebreid
-
vetstof 10.0 ml
-
sjalot, fijngesneden 25.0 g
-
bruine kastanjechampignons 200.0 g
-
Ardeense gerookte ham 50.0 g
-
water 500.0 ml
Bereiding
-
Bereiding saus : eenvoudig
- Verhit het vetstof en bak er de fijngesneden sjalot, de gesneden kastanjechampignons en fijngesneden Ardeense ham in aan.
- Bevochtig met de Knorr Professional Kalfsjus Vloeibaar.
- Laat het geheel zachtjes koken gedurende 5 min.
- Voeg al roerend de Knorr Fonds De Cuisine Bruine Roux toe en laat 5 min zachtjes koken om zijn binding te bekomen.
- Werk af met de xeresazijn.
-
Bereiding saus : uitgebreid
- Verhit het vetstof en bak er de fijngesneden sjalot, de gesneden kastanjechampignons en fijngesneden Ardeense ham in aan.
- Bevochtig met het water en breng aan de kook.
- Voeg al roerend de Knorr Professiona Gebonden Kalfsjus.
- Laat het geheel zachtjes koken gedurende 5 min.
- Voeg al roerend de Knorr Fonds de Cuisine Bruine Roux toe en laat 5 min zachtjes koken om zijn binding te bekomen.
- Werk af met de xeresazijn.