Component Makreel
Component uit Hutsepot met gerookte makreel

Ingrediënten
Component Makreel
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding

Ingrediënt naam
Bereiding
-
makreelfilet, gerookt 450.0 g
-
vloeistof 450.0 ml
-
Knorr Bereiding voor Terrines, Soufflés, Gratins 100.0 g
Bereiding
-
Bereiding
Doe de makreel uit blik in de blixer en blix fijn. Voeg vloeistof naar keuze toe alsook de Primerba Dille en blix verder tot een gladde massa.Voeg vervolgens de Bereiding voor Terrines, Soufflés en Gratins toe en blix tot deze is opgelost.Verdeel over ingevette siliconen vormpjes of een ingevette vorm naar keuze.Gaar in de combi-steamer op 90°C met 100% stoom gedurende 10 à 40 min. naargelang het volume van de gekozen vorm, tot een kern van 70°C.