Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Bereiding saus

  • Fijngesneden ajuin 250 g
  • bruine cassonade 80 g
  • xeres azijn 200 ml
  • rode wijn 500 ml
  • pure chocolade 30 g
  1. Bereiding saus

    • Verhit de Phase with NaturalButter Flavour en stoof er de ajuin met de Knorr Primerba Tijm, de Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook en de Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers in aan.
    • Voeg de bruine cassonade toe en laat deze karameliseren.
    • Blus met de xeresazijn en de rode wijn.
    • Laat het geheel tot 75% inkoken.
    • Voeg de Knorr Professional Wildfond vloeibaar toe en laat deze 5 minuten zachtjes doorkoken.
    • Bind met de Knorr Fonds de Cuisine Bruine Roux.
    • Werk af met de pure chocolade.