Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereiding saus


...

Bereiding

  1. Bereiding saus

    • Verhit de Phase with NaturalButter Flavour en stoof er de ajuin met de Knorr Primerba Tijm, de Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook en de Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers in aan.
    • Voeg de bruine cassonade toe en laat deze karameliseren.
    • Blus met de xeresazijn en de rode wijn.
    • Laat het geheel tot 75% inkoken.
    • Voeg de Knorr Professional Wildfond vloeibaar toe en laat deze 5 minuten zachtjes doorkoken.
    • Bind met de Knorr Fonds de Cuisine Bruine Roux.
    • Werk af met de pure chocolade.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu