Lamskroon met gratin dauphinois en lamsbordelaise
Dit lekker stukje mals vlees is voor vele een favoriet. Smaakt lekker in het voorjaar met wat asperges en lamssaus.

Ingrediënten
Lamskroon met gratin dauphinois en lamsbordelaise
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Lamsbordelaise





Gratin dauphinois

Ingrediënt naam
Lamsbordelaise
-
vetstof 10.0 ml
-
mirepoix 350.0 g
-
rode porto 500.0 ml
-
rode wijn 200.0 ml
Gratin dauphinois
-
Hellmann's Sandwich Delight Roomkaas Natuur 500.0 g
-
Solo Professional Culinair 500.0 ml
-
aardappelen,geschild en in dunne plakjes gesneden 1.5 kg
-
geraspte kaas 200.0 g
Bereiding
-
Lamsbordelaise
Verwarm de Phase with Butter Flavour tot 120°C
Mirepoix stoven
Voeg de Primerba Tijm, de Knoflook Puree en 10g Peper Puree toe
Met rode porto en rode wijn blussenen inkoken
Lamsjus toevoegen en inkoken
Bruine roux binden tot de gewenste dikte -
Gratin dauphinois
Vermeng volgende ingrediënten:
Hellmann's Sandwich Delight Roomkaas, Knorr Primerba Look, Knorr Professional Peper Puree, Solo Professional Culinairen Aardappelen in schijfjes.
Werk af met geraspte kaas.