Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Lamsbordelaise

  • mirepoix 350 g
  • rode porto 500 ml
  • rode wijn 200 ml

Gratin dauphinois

  • aardappelen,geschild en in dunne plakjes gesneden 1.5 kg
  • geraspte kaas 200 g
  1. Lamsbordelaise

    Verwarm de Phase with Butter Flavour tot 120°C Mirepoix stoven Voeg de Primerba Tijm, de Knoflook Puree en 10g Peper Puree toe Met rode porto en rode wijn blussenen inkoken Lamsjus toevoegen en inkoken Bruine roux binden tot de gewenste dikte
  2. Gratin dauphinois

    Vermeng volgende ingrediënten: Hellmann's Sandwich Delight Roomkaas, Knorr Primerba Look, Knorr Professional Peper Puree, Solo Professional Culinairen Aardappelen in schijfjes. Werk af met geraspte kaas.