Pittige roast beef sandwich met gegrilde groenten

Ingrediënten
Pittige roast beef sandwich met gegrilde groenten
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding

Ingrediënt naam
Bereiding
-
champignons 200.0 g
-
paprika 200.0 g
-
rode ui, in partjes 111.0 g
-
vetstof
-
platte peterselie
-
peper
-
zout
-
Hellmann's Sandwich Delight Naturel 250.0 g
-
Hellmann’s Sandwich Saus Pittige Rode Paprika met TABASCO® 150.0 g
-
rucola 100.0 g
-
sandwiches 10.0 st
-
rosbief 800.0 g
Bereiding
-
Bereiding
Snijd de champignons, paprika’s en rode uien en bak ze in Phase.Kruid de gebakken groenten met peper en zout en voeg de fijngesneden platte peterselie toe.Voeg nu de vinaigrette toe en laat de groenten afkoelen.Snijd de broodjes open en besmeer ze met de Hellmann’s Sandwich Delight Natuur. Leg er dungesneden plakjes rosbief op, gevolgd door de gebakken en gemarineerde groenten.Werk de sandwich af met de roquettesla en Spicy Red Bell Pepper Sandwich Saus.