Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Bereiding

  • kippenbouten 15 st
  • Chorizo, in blokjes 200 g
  • rode ui, fijngesneden 200 g
  • wortelen, in blokjes gesneden 300 g
  • witte selder in blokjes 150 g
  • rode paprika in blokjes 2 st
  • KNORR Primerba Knoflook 10 g
  • droge sherry 100 ml
  • water 500 ml
  • kidneybonen uit blik 800 g
  • peper en zout
  1. Bereiding

    Snijd de kippenbouten in tweeën, kruid ze met peper en zout, kleur ze aan in Phase en laat ze uitlekken. Verhit Phase in een casserole en bak de chorizo, de rode ui en de blokjes wortel, selder en rode paprika licht aan en laat ze 5 minuten stoven.

    Voeg de knoflook en de sambal toe en laat ze 1 minuut meestoven. Blus af met de sherry en voeg al roerend de bouillonpasta toe. Voeg het water, de Napoletana saus en de stukken gebakken kippenbout toe. Laat alles 35 minuten stoven op een zacht vuur. Voeg de uitgelekte bonen toe en laat deze even opwarmen in de jus.